Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

BBQ Juicy Pork Roast med osteboller og grillsalat

Tidsbruk 70 minutter
8 ingredienser
43 planlagt
BBQ Juicy Pork Roast med osteboller og grillsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Svinenakken er det aller saftigste stykket på grisen og veldig godt på grillen! Ostebollene er en forfriskende vri på hamburgerbrødet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

BBQ Juicy Pork Roast

525 g
BBQ Juicy Pork Roast

Osteboller

1,9 dl
Melk
0,9 dl
Solsikkeolje
3,8 dl
Hvetemel
1,5 stk
Egg
3 dl
Revet parmesan
0,8 klype
Salt

Tilbehør

0,8 boks
Bønnesalat, Salatmestern

Slik gjør du

Trinn 1

Ha kjøttet på direkte varme, kun lenge nok til at det får en fin farge overalt. Flytt så stykket over til indirekte varme, legg på lokk, og grill videre til kjernetemperaturen er på 70°C. La det hvile i ca. 10 minutter. Skjær kjøttet i skiver og grovhakk dem.

Tips og råd:

Trinn 2

Osteboller: Kok opp melk, olje og salt på middels varme. Sett gryten til side med én gang det begynner å koke. Tilsett melet og rør godt sammen. La deigen avkjøle noe. Ha deigen over bollen til en eltemaskin. Elt på middels hastighet til deigen er glatt og kun lunken.

Trinn 3

Pisk sammen eggene. Tilsett først halvparten mens maskinen går på middels hastighet. Elt ett minutt før resten tilsettes. Skrap deigen ned fra kantene hvis nødvendig. Vend inn osten. Form små boller av deigen (det er vanlig å bruke en iskremskje) og legg dem på et stekebrett.

Trinn 4

Stek på 180 °C i ca. 25-30 minutter. Bollene skal blåse opp under stekingen og skal være gylne og tørre på overflaten.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender