BBQ Chorizo med bacon og løk

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
92 planlagt
BBQ Chorizo med bacon og løk
Legg oppskrift
i handlelapp
More is more! Sommerens manwich-oppskrifter er ikke basert på nøkternhet, og denne chorizo-varianten er absolutt ikke noe unntak. Ser fantastisk god ut og smaker enda bedre – her er det MYE å glede seg til.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Bacon- og løkblanding

1 stk
Løk
4 skive
Baconskiver

Chorizo-pølser

8 stk
Chorizo-pølser
2 dl
Bbq saus
3 ss
Brunt sukker

Baguette

4 stk
Baguetter

Topp med

0.5 stk
Hvitløksmajones, eller vanlig majones
1 stk
Løk
4 stk
Tomater

Slik gjør du

Trinn 1

Stek baconet i to minutter i en stekepanne. Tilsett hakket løk og dryss over krydderet. Stek videre til løken er myk.

Trinn 2

Skjær pølsene i biter på skrå og ha dem i en bolle. Tilsett BBQ saus og brunt sukker og rør godt sammen. Ha pølseblandingen i en aluminiumsform. Hell bacon- og løkblandingen over og bland godt sammen. Legg formen på indirekte varme, ha på lokk og la ligge til sausen bobler. Rør av og til.

Trinn 3

Serveres i grillede baguetter med hvitløksmajones, grillede tomater og skivet løk.