Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
BBQ Chorizo med bacon og løk

Oppskrift på BBQ Chorizo med bacon og løk

More is more! Sommerens manwich-oppskrifter er ikke basert på nøkternhet, og denne chorizo-varianten er absolutt ikke noe unntak. Ser fantastisk god ut og smaker enda bedre – her er det MYE å glede seg til.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 603 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Bacon- og løkblanding

0,8 stk Løk
3 skive Baconskiver

Baguette

3 stk Baguetter

Chorizo-pølser

6 stk Chorizo-pølser
1,5 dl Bbq saus
2,3 ss Brunt sukker

Topp med

3 stk Tomater
0,8 stk Løk
0,4 stk Hvitløksmajones, eller vanlig majones

Del vår BBQ Chorizo med bacon og løk oppskrift


Slik lager du BBQ Chorizo med bacon og løk

Trinn 1

Stek baconet i to minutter i en stekepanne. Tilsett hakket løk og dryss over krydderet. Stek videre til løken er myk.

Trinn 2

Skjær pølsene i biter på skrå og ha dem i en bolle. Tilsett BBQ saus og brunt sukker og rør godt sammen. Ha pølseblandingen i en aluminiumsform. Hell bacon- og løkblandingen over og bland godt sammen. Legg formen på indirekte varme, ha på lokk og la ligge til sausen bobler. Rør av og til.

Trinn 3

Serveres i grillede baguetter med hvitløksmajones, grillede tomater og skivet løk.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender