BBQ Chorizo med bacon og løk

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
654 planlagt
BBQ Chorizo med bacon og løk
Legg oppskrift
i handlelapp
More is more! Sommerens manwich-oppskrifter er ikke basert på nøkternhet, og denne chorizo-varianten er absolutt ikke noe unntak. Ser fantastisk god ut og smaker enda bedre – her er det MYE å glede seg til.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bacon- og løkblanding

0,8 stk
Løk
3 skive
Baconskiver

Chorizo-pølser

6 stk
Chorizo-pølser
1,5 dl
Bbq saus
2,3 ss
Brunt sukker

Baguette

3 stk
Baguetter

Topp med

0,4 stk
Hvitløksmajones, eller vanlig majones
3 stk
Tomater
0,8 stk
Løk

Slik gjør du

Trinn 1

Stek baconet i to minutter i en stekepanne. Tilsett hakket løk og dryss over krydderet. Stek videre til løken er myk.

Trinn 2

Skjær pølsene i biter på skrå og ha dem i en bolle. Tilsett BBQ saus og brunt sukker og rør godt sammen. Ha pølseblandingen i en aluminiumsform. Hell bacon- og løkblandingen over og bland godt sammen. Legg formen på indirekte varme, ha på lokk og la ligge til sausen bobler. Rør av og til.

Trinn 3

Serveres i grillede baguetter med hvitløksmajones, grillede tomater og skivet løk.