Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Basilikumpesto

Oppskrift på Basilikumpesto

Nylaget pesto kan brukes til alt – eksempelvis som pastasaus, som dipp for brød og kuttede grønnsaker og som saus til fisk og kjøtt.

Tidsbruk 10 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 345 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Basilikumpesto

0,8 dl Revet parmesan
1,5 dl God olivenolje
0,8 potte Basilikum
0,8 dl Pinjekjerner
0,2 stk Sitron, saft
0,4 ts Kvernet pepper
1,5 fedd Hvitløk
0,4 ts Salt

Del vår Basilikumpesto oppskrift


Slik lager du Basilikumpesto

Trinn 1

Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en puré. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.


Dra ned i kalender