Baguette Banh mi med kylling og koriander

15 ingredienser
198 planlagt
Baguette Banh mi med kylling og koriander
Legg oppskrift
i handlelapp
Báhn Mì er betegnelsen for brød i Vietnam. En spicy og frisk baguette med kylling og hint av koriander. Passer å servere til varme sommerdager eller som ekstra smakfull matpakke.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Baguetter, delt i to
1 dl
Majones
0.5 pakke
Kyllinglårmiks
1 stk
Paprika
2 stk
Vårløk
2 stk
Gulrøtter
0.3 stk
Slangeagurk
2 ss
Chili, finhakket
2 ss
Fiskesaus
1 ss
Sesamolje
2 ts
Brunt sukker
0.5 potte
Koriander, finhakket, bruk stilkene også
5 ss
Riseddik
5 ss
Olivenolje
4 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Bland chili, fiskesaus, brunt sukker, riseddik, sesamolje, olivenolje, vann og koriander til en lake. Kutt grønnsakene i strimler som vendes i laken.

Trinn 2

Plukk kyllingkjøttet fra lårene og riv det i passende biter. Smør baguetten med majones og fordel kyllingkjøtt og de syltede grønnsakene i. Tips! Smaksett gjerne majonesen med litt lime, chilipaste eller finhakket hvitløk og urter.

Visste du at?

Kylling fra Solvinge både vokser saktere og lever lenger enn kylling som normalt produseres i Norge, og er av en sunnere og mer aktiv rase. Et godt valg for deg som er opptatt av bedre dyrevelferd!