Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bakte tomater med parmesan

Tidsbruk 15 minutter
6 ingredienser
97 planlagt
Bakte tomater med parmesan
Legg oppskrift
i handlelapp
Kan både serveres som forrett og som smakfullt tilbehør til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Tomat ca. 1 pr. person
1 pose
Revet parmesan
0,3 potte
Finhakket oregano
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 220 °C. Del tomatene i to. evt. i 3 tykke skiver hvis tomatene er veldig store.

Trinn 2

Dryss hver halvdel med litt salt og nykvernet pepper. Ha på revet parmesan og finhakkede urter. Du kan godt bruke andre urter eller tørkede urter.

Trinn 3

Drypp over litt god olivenolje og stek i ca. 10 minutt er, til osten er gyllen.