Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bakte tomater med parmesan

Tidsbruk 15 minutter
6 ingredienser
25 planlagt
Bakte tomater med parmesan
Klikk og dra
til kalenderen
Kan både serveres som forrett og som smakfullt tilbehør til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Tomat ca. 1 pr. person
1 pose
Revet parmesan
0,3 potte
Finhakket oregano
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 220 °C. Del tomatene i to. evt. i 3 tykke skiver hvis tomatene er veldig store.

Trinn 2

Dryss hver halvdel med litt salt og nykvernet pepper. Ha på revet parmesan og finhakkede urter. Du kan godt bruke andre urter eller tørkede urter.

Trinn 3

Drypp over litt god olivenolje og stek i ca. 10 minutt er, til osten er gyllen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender