Bakte tomater med parmesan

Tidsbruk 15 minutter
6 ingredienser
145 planlagt
Bakte tomater med parmesan
Legg oppskrift
i handlelapp
Kan både serveres som forrett og som smakfullt tilbehør til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Tomat ca. 1 pr. person
1 pose
Revet parmesan
0,3 potte
Finhakket oregano
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 220 °C. Del tomatene i to. evt. i 3 tykke skiver hvis tomatene er veldig store.

Trinn 2

Dryss hver halvdel med litt salt og nykvernet pepper. Ha på revet parmesan og finhakkede urter. Du kan godt bruke andre urter eller tørkede urter.

Trinn 3

Drypp over litt god olivenolje og stek i ca. 10 minutt er, til osten er gyllen.