Bakte tomater med hvitløk og chili

Tidsbruk 12 minutter
6 ingredienser
35 planlagt
Bakte tomater med hvitløk og chili
Legg oppskrift
i handlelapp
Noe av det enkleste tilbehøret du kan lage! Like godt til fisk som til kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 kurv
Cherrytomater
3 fedd
Hvitløk i skiver
0,2 potte
Timian, frisk
1 ts
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper
0,5 dl
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Cherrytomater legges i ildfast form med skivet hvitløk, noen timianstilker, salt, pepper og olivenolje og settes i ovnen for baking ved 200 °C varmluft i 10 minutter. Kjempegodt tilbehør til det meste.

Tips!

Tilsett ønsket mengde finhakket chili for ekstra smak.