Bakte kyllingklubber

Tidsbruk 55 minutter
11 ingredienser
299 planlagt
Bakte kyllingklubber
Legg oppskrift
i handlelapp
Alle gode ting er tre! Syrlig yoghurt, søt fløte og heftig kajenne - dette er en super måte å få skikkelig saftige kyllingklubber, med ekstra mye smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
2 dl
Yoghurt naturell Tine
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
2 dl
Matfløte Tine
100 g
Mandler REMA 1000
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 stk
Løk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Paprikakrydder
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bland sammen yoghurt, fløte, hermetiske tomater, løk i skiver og finhakket hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

Smak til med olivenolje, malt paprika, salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Legg kyllingklubbene i en ildfast form og hell blandingen over.

Trinn 4

Trinn 4

Dryss på grovhakkede mandler. Stek i forvarmet ovn på 180°C i ca. 40 minutter. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server med finhakket koriander og gjerne naanbrød.