Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bakte kyllingklubber

Tidsbruk 55 Minutter
11 Ingredienser
234 Planlagt
Bakte kyllingklubber
Klikk og dra
til kalenderen
Alle gode ting er tre! Syrlig yoghurt, søt fløte og heftig kajenne - dette er en super måte å få skikkelig saftige kyllingklubber, med ekstra mye smak.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
2 dl
Yoghurt naturell Tine
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
2 dl
Matfløte Tine
100 g
Mandler REMA 1000
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 stk
Løk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Paprikakrydder
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bland sammen yoghurt, fløte, hermetiske tomater, løk i skiver og finhakket hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

Smak til med olivenolje, malt paprika, salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Legg kyllingklubbene i en ildfast form og hell blandingen over.

Trinn 4

Trinn 4

Dryss på grovhakkede mandler. Stek i forvarmet ovn på 180°C i ca. 40 minutter. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server med finhakket koriander og gjerne naanbrød.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender