Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bakte kyllingklubber

Oppskrift på Bakte kyllingklubber

Alle gode ting er tre! Syrlig yoghurt, søt fløte og heftig kajenne - dette er en super måte å få skikkelig saftige kyllingklubber, med ekstra mye smak.

Tidsbruk 55 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 233 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
2 dl Yoghurt naturell Tine
1 boks Hakkede tomater REMA 1000
2 dl Matfløte Tine
100 g Mandler REMA 1000
4 dl Jasminris REMA 1000
1 stk Løk

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Olivenolje REMA 1000
2 fedd Hvitløk
1 ss Paprikakrydder
1 klype Kajennepepper

Del vår Bakte kyllingklubber oppskrift


Slik lager du Bakte kyllingklubber

Trinn 1

Trinn 1

Bland sammen yoghurt, fløte, hermetiske tomater, løk i skiver og finhakket hvitløk.

Trinn 2

Trinn 2

Smak til med olivenolje, malt paprika, salt og kajennepepper.

Trinn 3

Trinn 3

Legg kyllingklubbene i en ildfast form og hell blandingen over.

Trinn 4

Trinn 4

Dryss på grovhakkede mandler. Stek i forvarmet ovn på 180°C i ca. 40 minutter. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server med finhakket koriander og gjerne naanbrød.


Dra ned i kalender