Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bakte kyllingklubber med grønnsaksris
Fri for gluten og melk

Oppskrift på Bakte kyllingklubber med grønnsaksris

Byens hotteste klubber kan fort bli familiens fingermatfavoritt. Når kyllingen baker og risen trekker, tar du fugledansen mens du dekker bordet.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 696 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk Løk
1 stk Rød paprika
2 stk Tomat
2 stk Gulrot
3 dl Middagsris REMA 1000
2 ts Gressløk, liten

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Olivenolje REMA 1000

Del vår Bakte kyllingklubber med grønnsaksris oppskrift


Slik lager du Bakte kyllingklubber med grønnsaksris

Trinn 1

Trinn 1

Vend kyllingklubbene i litt olivenolje og legg dem på stekebrett. Bakes i ovnen på 190°C i ca 20 minutter, til klubbene er gylne og sprø.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt grønnsakene i små terninger, rasp gulrøttene. Stek på middels varme i olivenolje til de er myke.

Trinn 3

Trinn 3

Skyll risen godt. Kok opp risen med litt salt. La risen få trekke i ca 20 min. under lokk.

Trinn 4

Vend inn alle grønnsakene sammen med finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper. Grønnsaksrisen skal være lett og luftig og smaker godt både til fisk og kjøtt.

Serveringsforslag

Sweet chilli dip saus er perfekt til kyllingklubbene!


Dra ned i kalender