Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bakte kyllingklubber med grønnsaksris

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
302 planlagt
Bakte kyllingklubber med grønnsaksris
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Byens hotteste klubber kan fort bli familiens fingermatfavoritt. Når kyllingen baker og risen trekker, tar du fugledansen mens du dekker bordet.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kyllingklubber naturell 900 g Solvinge
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Tomat
2 stk
Gulrot
3 dl
Middagsris REMA 1000
2 ts
Gressløk, liten
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Vend kyllingklubbene i litt olivenolje og legg dem på stekebrett. Bakes i ovnen på 190°C i ca 20 minutter, til klubbene er gylne og sprø.

Trinn 2

Trinn 2

Kutt grønnsakene i små terninger, rasp gulrøttene. Stek på middels varme i olivenolje til de er myke.

Trinn 3

Trinn 3

Skyll risen godt. Kok opp risen med litt salt. La risen få trekke i ca 20 min. under lokk.

Trinn 4

Vend inn alle grønnsakene sammen med finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper. Grønnsaksrisen skal være lett og luftig og smaker godt både til fisk og kjøtt.

Serveringsforslag

Sweet chilli dip saus er perfekt til kyllingklubbene!