Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bakt potet med tilbehør

10 ingredienser
181 planlagt
Bakt potet med tilbehør
Klikk og dra
til kalenderen
La potetene få god tid på grillen og server dem med dine favoritter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bakepoteter

4 stk
Bakepoteter

Topping

5 ss
Rømme
0,5 pakke
Baconterninger
0,5 pakke
Salamibiter
0,5 pakke
Spicy kjøttboller
0,5 boks
Mais
0,5 pakke
Skinkestrimler
100 g
Revet ost

Hvitløkssmør

1 fedd
Hvitløk
0,3 pakke
Meierismør

Slik gjør du

Trinn 1

Vask potetene og tørk dem godt. Stikk flere hull i potetene med en gaffel, pensle dem med matolje, og ha på litt salt og pepper. Legg potetene på grillen på indirekte varme, ha på lokk og grill til potetene er møre (ca. 45-60 min.).

Trinn 2

For å spare tid kan du koke potetene før de skal grilles. Kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre, og la dem ligge på grillen i ca. 15 minutter. Du kan godt gi de ferdige potetene et par minutter over direkte varme for å få skinnet sprøtt og gi dem enda litt mer smak av grill!

Trinn 3

Tilsett topping og husk at det er kun fantasien som setter grenser!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender