Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bakt potet med tilbehør

10 ingredienser
477 planlagt
Bakt potet med tilbehør
Legg oppskrift
i handlelapp
La potetene få god tid på grillen og server dem med dine favoritter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Bakepoteter

4 stk
Bakepoteter

Topping

5 ss
Rømme
0,5 pakke
Baconterninger
0,5 pakke
Salamibiter
0,5 pakke
Spicy kjøttboller
0,5 boks
Mais
0,5 pakke
Skinkestrimler
100 g
Revet ost

Hvitløkssmør

1 fedd
Hvitløk
0,3 pakke
Meierismør

Slik gjør du

Trinn 1

Vask potetene og tørk dem godt. Stikk flere hull i potetene med en gaffel, pensle dem med matolje, og ha på litt salt og pepper. Legg potetene på grillen på indirekte varme, ha på lokk og grill til potetene er møre (ca. 45-60 min.).

Trinn 2

For å spare tid kan du koke potetene før de skal grilles. Kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre, og la dem ligge på grillen i ca. 15 minutter. Du kan godt gi de ferdige potetene et par minutter over direkte varme for å få skinnet sprøtt og gi dem enda litt mer smak av grill!

Trinn 3

Tilsett topping og husk at det er kun fantasien som setter grenser!