Bakt persillerot | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Bakt persillerot

Ingen vurderinger
Bakt persillerot
Persillerøtter får en dyp og sødmefull smak når de bakes i ovn. Litt revet sitronskall tilfører friskhet. Server persillerøtter til juleribba – og når du ønsker å variere tilbehøret til fisk og kjøtt gjennom resten av året.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

6 stk
Persillerøtter
2 ss
Smør
0.5 ts
Sitronskall
2 ss
Persille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skrell persillerøttene og del dem i 6 på langs. Forvell dem 30 sekunder i lettsaltet vann. Hell av
 vannet og tørk dem lett.

  2. Trinn 2

    Vend de forvellede persillerøttene i en blanding av smør, sitronskall, salt og pepper. Bak dem i ovn ved 200°C i 10 minutter.

  3. Trinn 3

    Ta dem ut og vend inn finhakket persille.