Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bakt laks med squash og purre

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
92 planlagt
Bakt laks med squash og purre
Klikk og dra
til kalenderen
La folie! Papillote er fransk og beskriver retter som pakkes inn i folie før de bakes. Den franske betydningen av folie derimot, er galskap – og det ville nesten være galskap å ikke prøve denne ekstra saftige laksemiddagen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Laks

500 g
Laksefilet naturell
1 klype
Salt

Potet

250 g
Nypoteter

Grønnsaker

1 stk
Squash
1 stk
Purreløk
1 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
4 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C eller fyr opp grillen. Kok potetene. Skjær squash, purre og tomater i tynne skiver og bland det med olivenolje, sitron, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel halvparten av grønnsakene i en ildfast form, legg på laksestykkene, ha på litt salt og ha resten av grønnsakene på toppen. Evt. kan du bruke aluminiumsfolie til å lage laksepakker med samme fremgangsmåte som i ildfast form

Trinn 3

Bak i ovnen opp til 30 minutter. Lager du pakker, vil det ta noe kortere tid. Sjekk underveis. Serveres med kokte poteter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender