Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bakt laks med squash og purre

Oppskrift på Bakt laks med squash og purre

La folie! Papillote er fransk og beskriver retter som pakkes inn i folie før de bakes. Den franske betydningen av folie derimot, er galskap – og det ville nesten være galskap å ikke prøve denne ekstra saftige laksemiddagen.

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 1037 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Grønnsaker

1 stk Lime
1 stk Purreløk
1 stk Squash
1 klype Salt
1 stk Tomat
4 ss Olivenolje REMA 1000
1 klype Pepper

Laks

1 klype Salt
500 g Laksefilet naturell

Potet

250 g Nypoteter

Del vår Bakt laks med squash og purre oppskrift


Slik lager du Bakt laks med squash og purre

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C eller fyr opp grillen. Kok potetene. Skjær squash, purre og tomater i tynne skiver og bland det med olivenolje, sitron, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Fordel halvparten av grønnsakene i en ildfast form, legg på laksestykkene, ha på litt salt og ha resten av grønnsakene på toppen. Evt. kan du bruke aluminiumsfolie til å lage laksepakker med samme fremgangsmåte som i ildfast form

Trinn 3

Bak i ovnen opp til 30 minutter. Lager du pakker, vil det ta noe kortere tid. Sjekk underveis. Serveres med kokte poteter.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (15,1g) herav Sukkerarter (7,8g)
Fiber (4,8g)
Protein (38,3g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (15,1g) herav Sukkerarter (7,8g) Fiber (4,8g) Protein (38,3g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender