Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bakt løk

Tidsbruk 35 Minutter
5 Ingredienser
18 Planlagt
Bakt løk
Klikk og dra
til kalenderen
Løk får en helt særegen sødme når den bakes i ovn, og er spesielt godt til biff.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

6 stk
Mellomstore løk
0,4 potte
Finhakket persille
1,5 ss
Kaldpresset olivenolje
1,5 klype
Salt
1,5 klype
Nykvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Vask og del løk med skallet på. Stek løken i litt olje i en stekepanne med snittflaten ned til den er sort/brent.

Trinn 2

Legg den deretter over i en ildfast form med skallet ned. Dryss litt salt på den stekte/brente flaten, bak deretter løken i ovnen til den er mør, i ca. 20 minutter på 180°C.

Trinn 3

Avkjøl noe og fjern deretter skallet. Vend løken i en skål sammen med olivenolje, litt finhakket persille, salt og nykvernet sort pepper.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender