Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bakt kveite med saltkokte poteter
Fri for gluten

Oppskrift på Bakt kveite med saltkokte poteter

Herlig hellefisk! Ingrediensene til denne fiskemiddagen kan telles på én hånd, men den gode smaken står til high five fra hele familien.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 6 ingredienser
Handlet 452 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Kveiteskiver frossen Godehav
500 g Poteter
1 stk Løk
5 stk Gulrot

Fra kjøkkenskapet ditt

7 ss Olivenolje REMA 1000
1 ss Hvitvinseddik

Del vår Bakt kveite med saltkokte poteter oppskrift


Slik lager du Bakt kveite med saltkokte poteter

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Saltkok potetene (1 liter vann pr. 500g poteter).

Trinn 2

Trinn 2

Stek kveiteskivene i varm panne med olivenolje, krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Finsnitt løken og rasp gulrøttene og stek det i olivenolje, ha i hvitvinseddik og smak til med salt og pepper. Server med de saltkokte potetene.

Serveringsforslag

En klatt rømme smaker nydelig til.


Dra ned i kalender