Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bakt kveite med saltkokte poteter

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
106 planlagt
Bakt kveite med saltkokte poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Herlig hellefisk! Ingrediensene til denne fiskemiddagen kan telles på én hånd, men den gode smaken står til high five fra hele familien.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kveiteskiver frossen Godehav
500 g
Poteter
1 stk
Løk
5 stk
Gulrot
7 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Saltkok potetene (1 liter vann pr. 500g poteter).

Trinn 2

Trinn 2

Stek kveiteskivene i varm panne med olivenolje, krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Finsnitt løken og rasp gulrøttene og stek det i olivenolje, ha i hvitvinseddik og smak til med salt og pepper. Server med de saltkokte potetene.

Serveringsforslag

En klatt rømme smaker nydelig til.