Bakt kveite med saltkokte poteter

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
114 planlagt
Bakt kveite med saltkokte poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Herlig hellefisk! Ingrediensene til denne fiskemiddagen kan telles på én hånd, men den gode smaken står til high five fra hele familien.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kveiteskiver frossen Godehav
500 g
Poteter
1 stk
Løk
5 stk
Gulrot
7 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Saltkok potetene (1 liter vann pr. 500g poteter).

Trinn 2

Trinn 2

Stek kveiteskivene i varm panne med olivenolje, krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Finsnitt løken og rasp gulrøttene og stek det i olivenolje, ha i hvitvinseddik og smak til med salt og pepper. Server med de saltkokte potetene.

Serveringsforslag

En klatt rømme smaker nydelig til.