Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bakt kveite med saltkokte poteter

Tidsbruk 25 minutter
6 ingredienser
94 planlagt
Bakt kveite med saltkokte poteter
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Herlig hellefisk! Ingrediensene til denne fiskemiddagen kan telles på én hånd, men den gode smaken står til high five fra hele familien.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Kveiteskiver frossen Godehav
500 g
Poteter
1 stk
Løk
5 stk
Gulrot
7 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ss
Hvitvinseddik

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Saltkok potetene (1 liter vann pr. 500g poteter).

Trinn 2

Trinn 2

Stek kveiteskivene i varm panne med olivenolje, krydre med salt og pepper.

Trinn 3

Trinn 3

Finsnitt løken og rasp gulrøttene og stek det i olivenolje, ha i hvitvinseddik og smak til med salt og pepper. Server med de saltkokte potetene.

Serveringsforslag

En klatt rømme smaker nydelig til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender