Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bakt knytte med camembert, spinat og sopp

Tidsbruk 40 Minutter
15 Ingredienser
23 Planlagt
Bakt knytte med camembert, spinat og sopp
Klikk og dra
til kalenderen
Disse deilige porsjonspaiene egner seg veldig godt til lunsj og som forrett.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Sopp

200 g
Champignon eller østerssopp
2 fedd
Hvitløk

Spinat

1 stk
Løk
300 g
Vasket spinat
1 ts
Hakket frisk timian
1 stk
Sitron

Ost

1 stk
Camembert

Butterdeig

1 pakke
Ferdig butterdeig
1 stk
Egg

Fra kjøkkenskapet ditt

1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Rist soppen i tørr varm panne, ha i smør og hvitløk og fres videre til løken er myk. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Fres finhakket løk blank i en panne med litt olje. Tilsett vasket spinat og fres til den synker. Smak til med litt sitron, salt og pepper.

Trinn 3

Skjær camembert i biter. Kjevle ut platene med butterdeig, og del de i biter på ca 10x10 cm. Legg lag på lag med sopp, spinat og ost og knytt igjen.

Trinn 4

Stek de i ca 25 minutter til de er gyllen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender