Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bakt knytte med camembert, spinat og sopp

Oppskrift på Bakt knytte med camembert, spinat og sopp

Disse deilige porsjonspaiene egner seg veldig godt til lunsj og som forrett.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 15 ingredienser
Handlet 22 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Butterdeig

1 pakke Ferdig butterdeig
1 stk Egg

Ost

1 stk Camembert

Sopp

200 g Champignon eller østerssopp
2 fedd Hvitløk
1 ss Smør
1 klype Nykvernet pepper
1 klype Salt

Spinat

300 g Vasket spinat
1 stk Sitron
1 stk Løk
1 klype Nykvernet pepper
1 klype Salt
1 ss Olje
1 ts Hakket frisk timian

Del vår Bakt knytte med camembert, spinat og sopp oppskrift


Slik lager du Bakt knytte med camembert, spinat og sopp

Trinn 1

Rist soppen i tørr varm panne, ha i smør og hvitløk og fres videre til løken er myk. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Fres finhakket løk blank i en panne med litt olje. Tilsett vasket spinat og fres til den synker. Smak til med litt sitron, salt og pepper.

Trinn 3

Skjær camembert i biter. Kjevle ut platene med butterdeig, og del de i biter på ca 10x10 cm. Legg lag på lag med sopp, spinat og ost og knytt igjen.

Trinn 4

Stek de i ca 25 minutter til de er gyllen.


Dra ned i kalender