Bakt knytte med camembert, spinat og sopp

Tidsbruk 40 minutter
15 ingredienser
129 planlagt
Bakt knytte med camembert, spinat og sopp
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse deilige porsjonspaiene egner seg veldig godt til lunsj og som forrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sopp

200 g
Champignon eller østerssopp
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Spinat

1 stk
Løk
300 g
Vasket spinat
1 ts
Hakket frisk timian
1 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Ost

1 stk
Camembert

Butterdeig

1 pakke
Ferdig butterdeig
1 stk
Egg

Slik gjør du

Trinn 1

Rist soppen i tørr varm panne, ha i smør og hvitløk og fres videre til løken er myk. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Fres finhakket løk blank i en panne med litt olje. Tilsett vasket spinat og fres til den synker. Smak til med litt sitron, salt og pepper.

Trinn 3

Skjær camembert i biter. Kjevle ut platene med butterdeig, og del de i biter på ca 10x10 cm. Legg lag på lag med sopp, spinat og ost og knytt igjen.

Trinn 4

Stek de i ca 25 minutter til de er gyllen.