Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bakt knytte med camembert, spinat og sopp

Tidsbruk 40 minutter
15 ingredienser
90 planlagt
Bakt knytte med camembert, spinat og sopp
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse deilige porsjonspaiene egner seg veldig godt til lunsj og som forrett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Sopp

200 g
Champignon eller østerssopp
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Smør
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Spinat

1 stk
Løk
300 g
Vasket spinat
1 ts
Hakket frisk timian
1 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Ost

1 stk
Camembert

Butterdeig

1 pakke
Ferdig butterdeig
1 stk
Egg

Slik gjør du

Trinn 1

Rist soppen i tørr varm panne, ha i smør og hvitløk og fres videre til løken er myk. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Fres finhakket løk blank i en panne med litt olje. Tilsett vasket spinat og fres til den synker. Smak til med litt sitron, salt og pepper.

Trinn 3

Skjær camembert i biter. Kjevle ut platene med butterdeig, og del de i biter på ca 10x10 cm. Legg lag på lag med sopp, spinat og ost og knytt igjen.

Trinn 4

Stek de i ca 25 minutter til de er gyllen.