Spinatvafler

4.0 i snitt
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
7 ingredienser
77 planlagt
Spinatvafler
Legg oppskrift
i handlelapp
Disse vaflene med spinat er gylne utenpå og grønne inni. En næringsrik variant som passer godt i matpakken, en lang og god helgefrokost eller til kvelds.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

125 g
Spinat
3 stk
Egg
3 dl
Melk
0.5 ts
Natron
65 g
Smeltet smør
230 g
Hvetemel
1 ts
Bakepulver

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll og tørk spinat.

Trinn 2

Kjør spinat, melk og salt i en blender. Visp inn egg. Visp så inn smeltet smør og de tørre ingrediensene. La røren svelle på benken i 20 minutter.

Trinn 3

Stek vaflene på medium temperatur for å beholde den flotte grønnfargen. Avkjøl på rist.

Trinn 4

Server med salt skinke eller ost. Perfekt i matpakka eller til frokost og kvelds. Spinatvaflene passer smaker også godt sammen med egg, ruccola og røkelaks.