Spinatvafler med caprese

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
11 planlagt
Spinatvafler med caprese
Legg oppskrift
i handlelapp
Supergode spinatvafler med capresesalat. En smakfull og balansert smårett til forrett eller koldtbordet.

Velg antall personer

8 voksne
0 barn

Ingredienser

150 g
Spinat
3 stk
Egg
3 dl
Melk
200 g
Cherrytomater
2 stk
Fersk mozzarella
1 potte
Basilikum
65 g
Smeltet smør
0.5 ts
Salt
130 g
Hvetemel
100 g
Sammalt grovt mel
1.5 ts
Bakepulver
1 ts
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll og tørk spinat. Kjør spinat, egg og melk til en grønn masse i en blender. Ha i en bolle med smeltet smør og salt. Bland mel med bakepulver, og bland det tørre med det våte. Rør til en jevn, fin vaffelrøre. La røren svelle i 30 minutter.

Trinn 2

Stek vafler og avkjøl på rist. Del i fine hjerter og dander med mozzarella i skiver, cherrytomat og basilikumblader. Topp med litt olivenolje, salt og kvernet pepper.

Prøv også!