Hopp til innhold

Spinatvafler med caprese

4.5 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
33 planlagt
Spinatvafler med caprese
Herlige og sunne spinatvafler med capresesalat. En smakfull og balansert smårett til forrett eller koldtbordet.

Velg antall personer

Voksne
8
Barn
0

Ingredienser

150 gr
Spinat
3 stk
Egg
3 dl
Melk
200 gr
Cherrytomater
2 stk
Fersk mozzarella
1 potte
Basilikum
65 gr
Smeltet smør
0.5 ts
Salt
130 gr
Hvetemel
100 gr
Sammalt grovt mel
1.5 ts
Bakepulver
1 ts
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Skyll og tørk spinat. Kjør spinat, egg og melk til en grønn masse i en blender. Ha i en bolle med smeltet smør og salt. Bland mel med bakepulver, og bland det tørre med det våte. Rør til en jevn, fin vaffelrøre. La røren svelle i 30 minutter.

Trinn 2

Stek vafler og avkjøl på rist. Del i fine hjerter og dander med mozzarella i skiver, cherrytomat og basilikumblader. Topp med litt olivenolje, salt og kvernet pepper.