Cookies med sjokolade og pecannøtter
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Strø mel på henda og bland inn hakket sjokolade og pecannøtter ved hjelp av god gammaldags håndkraft. Fordel deigen i 12 like store baller og plasser dem utover et stekebrett. Jeg pleier å trykke deigballene litt ned.
-
Trinn 2
Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smør i en kjele og la avkjøle i 10 minutter.
-
Trinn 3
Bruk en elektrisk håndvisp og visp sammen smeltet smør, sukker og brunt sukker i 30 sekunder. Ha i egget og visp i 10 sekunder, til det akkurat har blandet seg. I en annen bolle rører du sammen vaniljesukker, mel, natron og salt. Ha melblandingen i eggeblandingen og pisk fort sammen. Du skal nå ha en veldig tykk deig.
-
Trinn 4
Stek i ca. 10 minutter. Siden jeg vil at de skal være myke inni steker jeg dem altså ikke så lenge. Jeg vil at de skal så vidt ha fått litt farge