Hopp til innhold

Sarah Bernard kake

4.0 i snitt
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
6 ingredienser
125 planlagt
Sarah Bernard kake

Mandelelskernes favorittkake! Dette er den enkleste måten å lage Sarah Bernhard på.

Antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

4 dl
Kremfløte
200 gr
Finhakket mørk sjokolade
250 gr
Mandler
3 stk
Eggehviter
180 gr
Melis
0.5 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Varm fløte og mørk sjokolade til kokepunktet. Sett kjølig i noen timer eller over natten.

Trinn 2

Mal mandlene, bland med melis og kna inn eggehvitene. Press deigen utover en liten bakepapirkledd langpanne ca. 20x30cm.

Trinn 3

Stek på 210°C i ca. 10 minutter. Pisk opp sjokoladekremen og fordel den utover avkjølt mandelbunn. Deles i ruter.

TIPS!

Kaken oppbevares best i fryser.