Pavlova med hvit sjokoladekrem
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Tegn et rektangel på et bakepapir (ca 25 x 12 cm eller samme størrelse som fatet du skal servere den på). Sett ovnen på 90 grader, varmluft.
-
Trinn 2
Pisk eggehviter med sukker. Når sukker og eggehviter er godt blandet tilsettes siktet melis.
-
Trinn 3
Scoop ut en og en kule med marengs med en spiseskje. Først lager du et lag, så et lag nummer to som er litt mindre. Sett midt i ovnen i 2 timer til marengsen er helt tørr. Fjern forsiktig bakepapiret under og avkjøl.
-
Trinn 4
Lag kremen: Pisk kremfløten stiv. Smelt sjokoladen over vannbad. Kjøl litt ned før sjokoladen vendes inn i kremen.
-
Trinn 5
Sett marengsen forsiktig på et fint, avlangt fat. Lag klatter av kremen på midten av kaken uten å dekke kantene. Pynt med bær.