Hopp til innhold

Hvitløksbaguetter

2.8 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
232 planlagt
Hvitløksbaguetter

Hvitløksbagetter kan serveres som forrett, mellomrett, kveldssnacks eller som tilbehør til alle typer grillmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Lange, ferdigstekte baguetter
6 ss
Aioli
100 gr
Revet parmesan
2 ss
Frisk persille
4 ss
Meierismør, romtemperert

Slik gjør du

Trinn 1

Del bagettene i to på langs. Smør et tynt lag med smør på begge bagetthalvdelene og deretter et lag med aioli. Dryss revet parmesan og finhakket persille over aiolien.

Trinn 2

Bagettene kan gratineres i ovnen eller pakkes i aluminiumsfolien og grilles på indirekte varme til de er gjennomvarmet og osten har smeltet.