Hvitløksbaguetter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Bakst Hvitløksbaguetter

Hvitløksbaguetter

2.6 i snitt
Hvitløksbaguetter

Hvitløksbagetter kan serveres som forrett, mellomrett, kveldssnacks eller som tilbehør til alle typer grillmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Lange, ferdigstekte baguetter
6 ss
Aioli
100 gr
Revet parmesan
2 ss
Frisk persille
4 ss
Meierismør, romtemperert

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del bagettene i to på langs. Smør et tynt lag med smør på begge bagetthalvdelene og deretter et lag med aioli. Dryss revet parmesan og finhakket persille over aiolien.

  2. Trinn 2

    Bagettene kan gratineres i ovnen eller pakkes i aluminiumsfolien og grilles på indirekte varme til de er gjennomvarmet og osten har smeltet.