Frokostvafler med egg, bacon og avokado

Vafler med egg, bacon og avokado er perfekt å servere når du har gjester eller har ekstra tid til å nyte frokost eller lunsj. Forbered deg på en smaksbombe med denne søte og salte oppskriften.
Antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Pisk egg og sukker luftig. Spe med melk, kefir og sodavann. Tilsett smeltet smør og havregryn. La dette stå i 5 minutter før du tilsetter hvetemel, salt og bakepulver.
Trinn 2
La røren svelle på kjøkkenbenken 30 minutter før du steker vaflene gylne. Avkjøl på rist.
Trinn 3
Stek bacon. Det letteste er å legge baconskivene på et bakebrett med bakepapir og steke dem i ovnen på 180 grader til baconet er gyllent og sprøtt.
Trinn 4
Del avokadoene i to. Ta ut stenen og skjær avokadokjøttet i skiver.
Trinn 5
Stek egg i pannen etter eget ønske med smør eller olje.
Trinn 6
Server to vaffelhjerter til hver, med avokadoskiver, bacon og speilegg på toppen.