Italiensk landbrød
Ferskt, lyst landbrød! Dette italienske landbrødet er enkelt å lage og smaker fantastisk – gjerne med hjemmelaget pesto til, eller bare en klype godt salt og god olivenolje.
Antall personer
6 voksne
0 barn
Slik gjør du
-
Trinn 1
Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og kjør på sakte fart i 3 minutter. Øk farten og kjør i ytterligere 7 minutter. Dekk til og la deigen hvile på et lunt sted i 1,5 timer.
-
Trinn 2
Del deigen i 3 emner og form til runde kuler. La dem hvile i 30 minutter. Form kulene til 3 brød. Legg brødene i smurte former eller på en smurt bakeplate og etterhev i ca. 45 minutter.
-
Trinn 3
Stek brødene ved 200 ˚C til brødene er gyllenbrune – ca. 40 minutter. Avkjøl brødene på rist.
Prøv også