Cornbread | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Cornbread

5.0 i snitt
Cornbread
Et tradisjonsrikt brød fra det amerikanske kjøkkenet – godt tilbehør til kjøttretter fra Sørstatene.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2.5 dl
Polentamel
4 ts
Bakepulver
2 stk
Egg
2 ss
Crème fraîche
2.5 dl
Helmelk
2.5 dl
Hvetemel
3 ss
Sukker
0.8 ts
Salt
4 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm ovnen til 200 C. Bland sammen mel, polentamel, sukker, bakepulver og salt i en bolle.

  2. Trinn 2

    Ha egg, melk, crème fraîche og olje i melblandingen og bland lett sammen (ikke bry deg om det blir noen klumper). Hell deigen over i en smurt form eller stekepanne av jern.

  3. Trinn 3

    Stek brødet midt i ovnen i 20 – 25 minutter, til det er gyllenbrunt.