Hopp til innhold

Cornbread

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
9 ingredienser
78 planlagt
Cornbread
Et tradisjonsrikt brød fra det amerikanske kjøkkenet – godt tilbehør til kjøttretter fra Sørstatene.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2.5 dl
Polentamel
4 ts
Bakepulver
2 stk
Egg
2 ss
Crème fraîche
2.5 dl
Helmelk
2.5 dl
Hvetemel
3 ss
Sukker
0.8 ts
Salt
4 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 C. Bland sammen mel, polentamel, sukker, bakepulver og salt i en bolle.

Trinn 2

Ha egg, melk, crème fraîche og olje i melblandingen og bland lett sammen (ikke bry deg om det blir noen klumper). Hell deigen over i en smurt form eller stekepanne av jern.

Trinn 3

Stek brødet midt i ovnen i 20 – 25 minutter, til det er gyllenbrunt.