Babyleaf salat med blåmuggost og tomater

11 ingredienser
99 planlagt
Babyleaf salat med blåmuggost og tomater
Legg oppskrift
i handlelapp
Blåmuggost, valnøtter, cherrytomater, rødløk og en god vinaigrette gir denne ferdige salatblandingen et løft.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Salat

1 pose
Babyleaf mix
0,5 stk
Rødløk
5 stk
Cherrytomater
1 neve
Valnøtter
1 boks
Kikerter
0,5 stk
Blå Castello

Vinaigrette

4 ss
Eplecidereddik
1 ss
Dijonsennep
4 ss
God olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt rødløk i smale båter, del cherrytomater i to og hakk valnøtter grovt. Blåmuggosten deles i små biter. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.

Trinn 2

Rør sammen vinaigretten og vend den inn i salaten. Smak til med salt og nykvernet pepper.