Baby Blue Sliders

12 ingredienser
79 planlagt
Baby Blue Sliders
Legg oppskrift
i handlelapp
Sliders med blåmuggost og løk- og balsamicorelish – servert med skivet sylteagurk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Baby Blue Sliders

1 pose
Slider buns
1 pakke
The Original sliders
4 ss
Real tomato ketchup
1 pose
Baby leaf mix, 65 g
100 g
Blåmuggost

Løk- og balsamico relish

2 fedd
Hvitløk
2 stk
Store løk
2 ss
Brunt sukker
1 potte
Frisk timian
1 klype
Salt
4 ss
Balsamico
1 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered sliders som anvist på pakken.

Trinn 2

Varm sliderbuns i tørr panne. Montér burgerne med Real tomato ketchup, baby leaf mix, sliders, blåmuggost og Løk- og balsamicorelish på toppen.

Trinn 3

Stek hakket løk i olje til den er myk og blank. Tilsett finhakket hvitløk og stek videre i ca. 1 minutt. Rør i brunt sukker, finhakket timian eller rosmarin og balsamico. Rør konstant til balsamicoen nesten har kokt helt inn og blandingen har en fin, dyp farge. Smak til med salt.