Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw

Oppskrift på Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw

Saftige og søte baby back ribs trenger kun oppvarming. Og hvis du serverer med ferdig potetsalat og coleslaw, er det bare å montere – og servere.

Tidsbruk 20 minutter
Inneholder 3 ingredienser
Handlet 31 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

675 g Baby back ribs
0,8 boks Grillpotetsalat
0,8 pose Coleslaw, 300 g, Bama

Del vår Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw oppskrift


Slik lager du Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw

Trinn 1

Grill Baby Back Ribs. Fjern plasten og pakk baby back ribs i et stykke aluminiumsfolie. Legg foliepakken med ribs på indirekte varme, legg lokket på grillen, og la dem ligge til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Du kan også grille baby back ribs over direkte varme. Snu ofte og pass på at ribs-stykket ikke blir svidd. Baby back ribs kan også lages i ovnen. Forvarm ovnen på 200 °C. Legg foliepakken med ribs på stekeplate i ovnen, og la den ligge til kjøttet er gjennomvarmet (ca. 12-15 minutter).

Trinn 2

Server Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender