Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw

Tidsbruk 20 minutter
3 ingredienser
15 planlagt
Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Saftige og søte baby back ribs trenger kun oppvarming. Og hvis du serverer med ferdig potetsalat og coleslaw, er det bare å montere – og servere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

675 g
Baby back ribs
0,8 boks
Grillpotetsalat
0,8 pose
Coleslaw, 300 g, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Grill Baby Back Ribs. Fjern plasten og pakk baby back ribs i et stykke aluminiumsfolie. Legg foliepakken med ribs på indirekte varme, legg lokket på grillen, og la dem ligge til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Du kan også grille baby back ribs over direkte varme. Snu ofte og pass på at ribs-stykket ikke blir svidd. Baby back ribs kan også lages i ovnen. Forvarm ovnen på 200 °C. Legg foliepakken med ribs på stekeplate i ovnen, og la den ligge til kjøttet er gjennomvarmet (ca. 12-15 minutter).

Trinn 2

Server Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw.