Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw

Tidsbruk 20 minutter
3 ingredienser
6 planlagt
Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Saftige og søte baby back ribs trenger kun oppvarming. Og hvis du serverer med ferdig potetsalat og coleslaw, er det bare å montere – og servere.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

675 g
Baby back ribs
0,8 boks
Grillpotetsalat
0,8 pose
Coleslaw, 300 g, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Grill Baby Back Ribs. Fjern plasten og pakk baby back ribs i et stykke aluminiumsfolie. Legg foliepakken med ribs på indirekte varme, legg lokket på grillen, og la dem ligge til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Du kan også grille baby back ribs over direkte varme. Snu ofte og pass på at ribs-stykket ikke blir svidd. Baby back ribs kan også lages i ovnen. Forvarm ovnen på 200 °C. Legg foliepakken med ribs på stekeplate i ovnen, og la den ligge til kjøttet er gjennomvarmet (ca. 12-15 minutter).

Trinn 2

Server Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw.