Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw

Tidsbruk 20 Minutter
3 Ingredienser
Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw
Klikk og dra
til kalenderen
Saftige og søte baby back ribs trenger kun oppvarming. Og hvis du serverer med ferdig potetsalat og coleslaw, er det bare å montere – og servere.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

675 g
Baby back ribs
0,8 boks
Grillpotetsalat
0,8 pose
Coleslaw, 300 g, Bama

Slik gjør du

Trinn 1

Grill Baby Back Ribs. Fjern plasten og pakk baby back ribs i et stykke aluminiumsfolie. Legg foliepakken med ribs på indirekte varme, legg lokket på grillen, og la dem ligge til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Du kan også grille baby back ribs over direkte varme. Snu ofte og pass på at ribs-stykket ikke blir svidd. Baby back ribs kan også lages i ovnen. Forvarm ovnen på 200 °C. Legg foliepakken med ribs på stekeplate i ovnen, og la den ligge til kjøttet er gjennomvarmet (ca. 12-15 minutter).

Trinn 2

Server Baby Back Ribs med potetsalat og coleslaw.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Dra ned i kalender