Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Baby Back Ribs med kikertsalat og potetsalat

Oppskrift på Baby Back Ribs med kikertsalat og potetsalat

Saftige, søte ribs trenger kun oppvarming og er noe av det enkleste du kan grille. Server med mettende kikertsalat og potetsalat med deilig smak av urter og krydder.

Inneholder 27 ingredienser
Handlet 77 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Prøv hjemmelaget Asian barbecuesaus for en asiatisk vri

Asian barbecuesaus
Oppskrift på

Asian barbecuesaus

Baby Back Ribs

1 kg Baby Back Ribs

Kikertsalat med nøtter og ruccula

2 ss Hakket bladpersille
1 stk Granateple
0,5 stk Agurk
3 ss God olivenolje eller valnøttolje
1 stk Rødløk
2 stk Tomater
2 boks Kikerter
1 pakke Rucculasalat
3 ss Hasselnøtter
2 ss Rødvinseddik
1 klype Salt
1 ts Dijonsennep
1 klype Nykvernet pepper

Potetsalat med soltørket tomat, selleri og reddiker

4 stang Stangselleri
1 kg Nypoteter
400 g Soltørkede tomater i olje
1 fedd Hvitløk
1 ss Persille
5 stk Reddik
2 ts Grov søt sennep
1 klype Salt
1 klype Nykvernet pepper
1 dl Olivenolje
1 stk Sitron, saften
2 ts Dijonsennep
2 ts Finrevet sitronskall

Del vår Baby Back Ribs med kikertsalat og potetsalat oppskrift


Slik lager du Baby Back Ribs med kikertsalat og potetsalat

Trinn 1

Potetsalat: Kok potetene i lettsaltet vann i 15 til 20 minutter, til de er møre. Skjær soltørkede tomater i strimler og selleristenger i små biter. Finhakk persille, hvitløk og gjerne noen av bladene fra selleristengene. Bland med finrevet sitronskall.

Trinn 2

Når potetene er ferdige, hell av vannet. Del dem i to eller fire mens de fortsatt er varme. Bland med halvparten av persilleblandingen, selleri, soltørket tomat, olivenolje, presset sitron og sennep. La avkjøle til romtemperatur. Vend flere ganger underveis. Smak til med salt og pepper. Dryss over resten av persilleblandingen. Skjær reddikene i tynne skiver med en mandolin eller en potetskreller og dryss over før servering.

Trinn 3

Grill Baby Back Ribs: Fjern plasten og pakk baby back ribs i et stykke aluminiumsfolie. Legg foliepakken med ribs på indirekte varme, legg lokket på grillen, og la kjøttet ligge til det er gjennomvarmt (ca. 12-15 minutter). Du kan også grille baby back ribs over direkte varme. Snu ofte og pass på at stykket ikke blir svidd.

Trinn 4

Mens Baby Bakc ribs grilles lag kikertsalat: Skyll kikertene i kaldt vann og la renne av seg i et dørslag. Rist nøttene i en tørr panne. Kutt rødløk, tomater og agurk i små terninger. Rens granateplet. Rens granateplet ved å skjære det i to og banke på skallet med baksiden av en kniv slik at granateplekjernene faller ut.

Trinn 5

Lag dressing ved å blande sammen olje, sennep og rødvinseddik. Bland kikerter, nøtter, grønnsaker og granateplekjerner og vend inn dressingen. Like før servering, vend inn ruccula og hakket persille. Smak til med salt og grovkvernet pepper.



Tilbehør



Dra ned i kalender