Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Baby Back Ribs med grillede poteter

Tidsbruk 45 minutter
5 ingredienser
366 planlagt
Baby Back Ribs med grillede poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Saftige og søte baby back ribs trenger kun oppvarming. Og mens kjøttet grilles 20 minutter på indirekte varme, griller du ferdig potetene. Ekstremt enkelt – veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Baby Back Ribs

525 g
Baby Back Ribs

Grillede poteter

300 g
Poteter, løsvekt
0,8 dl
Olivenolje
0,8 neve
Persille
0,8 ss
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter knapt møre i lettsaltet vann. Del potetene i båter. Krydre med salt, vend dem i litt olivenolje og grill til de får fin farge. Vend dem i god olivenolje og hakket persille etter grillingen.

Trinn 2

Fjern plasten og pakk baby back ribs i et stykke aluminiumsfolie. Legg foliepakken med ribs på indirekte varme, legg lokket på grillen, og la dem ligge til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Du kan også grille baby back ribs over direkte varme. Snu ofte og pass på at ribs-stykket ikke blir svidd. Baby back ribs kan også lages i ovnen. Forvarm ovnen på 200 °C. Legg foliepakken med ribs på stekeplate i ovnen, og la den ligge til kjøttet er gjennomvarmet (ca. 12-15 minutter).

Tips og råd:

Trinn 3

Legg ribbestykket på en skjærefjøl og skjær opp i stykker mellom beina. Server Baby Back Ribs med grillede poteter.

Serveringsforslag

Baby Back Ribs skal kun gjennomvarmes på grillen.