Baby Back Ribs med grillede poteter

Tidsbruk 45 minutter
5 ingredienser
371 planlagt
Baby Back Ribs med grillede poteter
Legg oppskrift
i handlelapp
Saftige og søte baby back ribs trenger kun oppvarming. Og mens kjøttet grilles 20 minutter på indirekte varme, griller du ferdig potetene. Ekstremt enkelt – veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Baby Back Ribs

525 g
Baby Back Ribs

Grillede poteter

300 g
Poteter, løsvekt
0,8 dl
Olivenolje
0,8 neve
Persille
0,8 ss
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok poteter knapt møre i lettsaltet vann. Del potetene i båter. Krydre med salt, vend dem i litt olivenolje og grill til de får fin farge. Vend dem i god olivenolje og hakket persille etter grillingen.

Trinn 2

Fjern plasten og pakk baby back ribs i et stykke aluminiumsfolie. Legg foliepakken med ribs på indirekte varme, legg lokket på grillen, og la dem ligge til de er gjennomvarme (ca. 12-15 minutter). Du kan også grille baby back ribs over direkte varme. Snu ofte og pass på at ribs-stykket ikke blir svidd. Baby back ribs kan også lages i ovnen. Forvarm ovnen på 200 °C. Legg foliepakken med ribs på stekeplate i ovnen, og la den ligge til kjøttet er gjennomvarmet (ca. 12-15 minutter).

Tips og råd:

Trinn 3

Legg ribbestykket på en skjærefjøl og skjær opp i stykker mellom beina. Server Baby Back Ribs med grillede poteter.

Serveringsforslag

Baby Back Ribs skal kun gjennomvarmes på grillen.