Avokadopannekaker med baconbønner

Tidsbruk 45 minutter
10 ingredienser
296 planlagt
Avokadopannekaker med baconbønner
Legg oppskrift
i handlelapp
<p>Fy flate, for en pannekake! Hva f&aring;r du n&aring;r du mikser Tex Mex med barnas flateste middagsfavoritt? En ny suksessoppskrift i heftig, gr&oslash;nn avokadodrakt.</p>

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

150 g
Strynbacon, 150g, Nordfjord
6 dl
Helmelk
4 stk
Egg frittgående M/L, 12-pk, Solvinge
1 pakke
Avokado 2-pk
1 boks
Kidneybønner, 410g, REMA 1000
1 stk
Tomat
3 dl
Hvetemel
1 ts
Kajennepepper tørr, Toro
2 ss
Smør normalsaltet, Tine
2 ss
Solsikkeolje, 1l, REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Rør melk, egg og hvetemel til en klumpfri røre.

Trinn 2

Trinn 2

Del avokadoen i biter og ha dem i røren. Kjør røren glatt med en stavmikser. La røren hvile litt.

Trinn 3

Trinn 3

Brun strimlet bacon i litt olje. Finhakk tomat og vend inn i baconet sammen med kidneybønner. Kok opp og smak til med kajennepepper. Stek avokadopannekaker i litt smør og server dem med baconbønnene.

Serveringsforslag

Bytt gjerne ut bacon med strimlet svin eller kylling. Lime og rømme smaker godt til.