Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Avokado- og paparikasalat

Tidsbruk 45 minutter
12 ingredienser
9 planlagt
Avokado- og paparikasalat
Klikk og dra
til kalenderen
En smakfull og frisk salat som passer til alle TexMex-retter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Grønne paprika
2 stk
Modne tomater
2 stk
Avokado
1 stk
Hjertesalat
2 stk
Vårløk
50 g
Apetina mild
1 stk
Lime
2 kvist
Noen stilker frisk koriander
1 stk
Reddik
3 ss
Olje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 220 °C. Legg paprika på et stekebrett og stek til de er svarte i skinnet, ca. 10-15 minutter. Legg dem i en bolle og dekk med plastfilm. Avkjøl i ca. 20 minutter. Fjern stilken og frøene og så mye av det svarte skallet som mulig. Skjær paprika i tynne skiver.

Trinn 2

Del avokadoene i to, fjern steinene og løft forsiktig ”kjøttet” ut med en spiseskje. Skjær avokado og tomater i skiver. Vask og tørk hjertesalaten og fordel bladene på et fat. Legg tomatskivene og avokadoskivene lagvis oppå salatbladene.

Trinn 3

Topp med paprika-skivene, vårløk skåret i tynne ringer og smuldret Apetina. Drypp over olivenolje og presset lime. Topp med frisk koriander og reddik skåret i julienne. Dryss over litt salt og nykvernet pepper før servering.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender