Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Asiatiske grillspyd

13 ingredienser
93 planlagt
Asiatiske grillspyd
Klikk og dra
til kalenderen
Fried rice er en asiatisk klassiker som smaker godt til alt – også til asiatiske grillspyd.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Asiatisk grillspyd

0,5 kg
Asiatisk grillspyd

Veggie-fried rice

125 g
Middagsris
100 g
Grønne erter
2 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Løk
2 stk
Egg
2 ss
Soyasaus
1 pakke
Vårløk
0,3 stk
Gulrot
2 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
0,5 ts
Sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Legg spydene på indirekte varme, ha på lokk, og grill i ca. 5 minutter (til de løsner fra risten). Flytt spydene over til direkte varme for å gi dem litt farge. Hvis ikke spydene er ferdige, legg dem tilbake på indirekte varme i noen minutter til.

Trinn 2

Veggie-fried rice: Kok ris som anvist på pakken og avkjøl. Best er det å bruke rester av kald, kokt ris. Kok ertene. Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett finhakket løk og hvitløk. Tilsett sammenpiskede egg etter ca. 1 minutt, trekk pannen til side og rør eggene til eggerøre. Rør inn salt, pepper og sukker og sett pannen tilbake på varmen. Ha i den kokte risen. Bland godt og bryt opp evt. klumper. La risen bli gjennomvarm og smak til med soyasaus. Rør inn vårløk i skiver, revet gulrot og kokte erter. Vend alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.

Trinn 3

Server gjerne med stekt vårløk til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Dra ned i kalender