Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk wok med strimlet svin

Oppskrift på Asiatisk wok med strimlet svin

Fort som svint! Det ligner ikke grisen å ha så dårlig tid, men denne woken er veldig lett å lage og enda lettere å like. Østers-sausen gir den autentiske smaken av Asia.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 1143 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Strimlet svinekjøtt 500 g Nordfjord
1 pose Asiatisk wok REMA 1000
2 pose Stir-Fry Østers & vårløksaus
1 ss Ingefær
4 dl Jasminris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Raps- og olivenolje Ybarra
2 fedd Hvitløk
4 ss Soyasaus Kikkoman

Del vår Asiatisk wok med strimlet svin oppskrift


Slik lager du Asiatisk wok med strimlet svin

Trinn 1

Varm woken og ha i olje. Stek kjøttet litt om gangen på sterk varme. Ta kjøttet ut av woken og legg det til side.

Trinn 2

Fres grønnsakene.

Trinn 3

Legg kjøttet tilbake i woken og hell over woksausen, finhakket ingefær, hvitløk og soyasaus og la alt bli gjennomvarmt.

Trinn 4

Server med Jasmin ris.

Serveringsforslag

Hvis du vil ha retten litt "hottere" – tilsett finhakket chili sammen med sausen.


Dra ned i kalender