Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Asiatisk wok med strimlet svin

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
1163 planlagt
Asiatisk wok med strimlet svin
Klikk og dra
til kalenderen
Fort som svint! Det ligner ikke grisen å ha så dårlig tid, men denne woken er veldig lett å lage og enda lettere å like. Østers-sausen gir den autentiske smaken av Asia.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Strimlet svinekjøtt 500 g Nordfjord
1 pose
Asiatisk wok REMA 1000
2 pose
Stir-Fry Østers & vårløksaus
1 ss
Ingefær
4 dl
Jasminris REMA 1000
2 ss
Raps- og olivenolje Ybarra
2 fedd
Hvitløk
4 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Varm woken og ha i olje. Stek kjøttet litt om gangen på sterk varme. Ta kjøttet ut av woken og legg det til side.

Trinn 2

Fres grønnsakene.

Trinn 3

Legg kjøttet tilbake i woken og hell over woksausen, finhakket ingefær, hvitløk og soyasaus og la alt bli gjennomvarmt.

Trinn 4

Server med Jasmin ris.

Serveringsforslag

Hvis du vil ha retten litt "hottere" – tilsett finhakket chili sammen med sausen.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender