Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk sommerwok

Oppskrift på Asiatisk sommerwok

En frisk og rask sommermiddag, eller deilig tilbehør til grillmaten? Denne wokretten egner seg like godt til begge deler.

Tidsbruk 10 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 538 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


1 pose Asiatisk sommerwok

Sommerwok

3 ss Solsikkeolje
1 ss Finhakket ingefær
2 fedd Hvitløk
2 ss Fiskesaus
2 ss Østerssaus
0,5 potte Koriander
2 ss Soyasaus

Del vår Asiatisk sommerwok oppskrift


Slik lager du Asiatisk sommerwok

Trinn 1

Skrell og finhakk ingefær og hvitløk. Varm opp solsikkeolje i en wok eller en panne med høye kanter. Ha i ingefær og hvitløk og rørestek på høy varme i ca. 30 sek. før du tilsetter sommerwokblandingen. Smak til med soyasaus, fiskesaus og østerssaus.

Trinn 2

Finkutt chilien i posen og ha den i woken. Stek videre til alle smakene er godt blandet og grønnsakene fortsatt har en sprø konsistens. Server med frisk koriander.

Serveringsforslag

Server gjerne med grillet Stangekylling.


Dra ned i kalender