Asiatisk ribbe med Kimchislaw

Tidsbruk 180 minutter
11 ingredienser
63 planlagt
Asiatisk ribbe med Kimchislaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv en ribbemiddag med asiatisk vri! Sødmefullt kjøtt med syrlig råkost.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

Ribbe og kimchislaw

1 dl
Soyasaus
3 stk
Rød chili
1 pose
Råkost med purre
3 ss
Honning
1 stk
Ingefær
1.5 kg
Ribbe
8 fedd
Hvitløk
2 ss
Sesamfrø
1 ss
Sukker
2 ss
Hvitvinseddik

Ris

3 dl
Jasminris

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk og bland alle grønnsakene i en skål.

Trinn 2

Tilbered ribba på vanlig vis. Stikk skiver av en ingefær, 2 chili og hvitløksfeddene inn i ribba mellom rillene i svoren. Gni ribba inn med en blanding av honning og soyasaus. Stek på samme måte som vanlig ribbe.

Trinn 3

Skrell og skjær ingefær og chili i fine strimler og bland det med eddik, sukker og sesamfrø. Bland inn råkosten og la det marinere i ca. 10 minutter. Serveres med ris.