Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk ribbe med Kimchislaw

Oppskrift på Asiatisk ribbe med Kimchislaw

Prøv en ribbemiddag med asiatisk vri! Sødmefullt kjøtt med syrlig råkost.

Tidsbruk 180 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 19 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ribbe og kimchislaw

6 fedd Hvitløk
2,3 ss Honning
0,8 dl Soyasaus
1,1 kg Ribbe
1,5 ss Hvitvinseddik
0,8 pose Råkost med purre
0,8 ss Sukker
2,3 stk Rød chili
1,5 ss Sesamfrø
0,8 stk Ingefær

Ris

2,3 dl Jasminris

Del vår Asiatisk ribbe med Kimchislaw oppskrift


Slik lager du Asiatisk ribbe med Kimchislaw

Trinn 1

Hakk og bland alle grønnsakene i en skål.

Trinn 2

Tilbered ribba på vanlig vis. Stikk skiver av en ingefær, 2 chili og hvitløksfeddene inn i ribba mellom rillene i svoren. Gni ribba inn med en blanding av honning og soyasaus. Stek på samme måte som vanlig ribbe.

Trinn 3

Skrell og skjær ingefær og chili i fine strimler og bland det med eddik, sukker og sesamfrø. Bland inn råkosten og la det marinere i ca. 10 minutter. Serveres med ris.


Dra ned i kalender