Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Asiatisk ribbe med Kimchislaw

Tidsbruk 180 minutter
11 ingredienser
Asiatisk ribbe med Kimchislaw
Klikk og dra
til kalenderen
Prøv en ribbemiddag med asiatisk vri! Sødmefullt kjøtt med syrlig råkost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ribbe og kimchislaw

1,1 kg
Ribbe
2,3 ss
Honning
0,8 dl
Soyasaus
6 fedd
Hvitløk
0,8 pose
Råkost med purre
0,8 stk
Ingefær
2,3 stk
Rød chili
1,5 ss
Hvitvinseddik
0,8 ss
Sukker
1,5 ss
Sesamfrø

Ris

2,3 dl
Jasminris

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk og bland alle grønnsakene i en skål.

Trinn 2

Tilbered ribba på vanlig vis. Stikk skiver av en ingefær, 2 chili og hvitløksfeddene inn i ribba mellom rillene i svoren. Gni ribba inn med en blanding av honning og soyasaus. Stek på samme måte som vanlig ribbe.

Trinn 3

Skrell og skjær ingefær og chili i fine strimler og bland det med eddik, sukker og sesamfrø. Bland inn råkosten og la det marinere i ca. 10 minutter. Serveres med ris.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender