Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Asiatisk ribbe med Kimchislaw

Tidsbruk 180 minutter
11 ingredienser
57 planlagt
Asiatisk ribbe med Kimchislaw
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv en ribbemiddag med asiatisk vri! Sødmefullt kjøtt med syrlig råkost.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ribbe og kimchislaw

1,1 kg
Ribbe
2,3 ss
Honning
0,8 dl
Soyasaus
6 fedd
Hvitløk
0,8 pose
Råkost med purre
0,8 stk
Ingefær
2,3 stk
Rød chili
1,5 ss
Hvitvinseddik
0,8 ss
Sukker
1,5 ss
Sesamfrø

Ris

2,3 dl
Jasminris

Slik gjør du

Trinn 1

Hakk og bland alle grønnsakene i en skål.

Trinn 2

Tilbered ribba på vanlig vis. Stikk skiver av en ingefær, 2 chili og hvitløksfeddene inn i ribba mellom rillene i svoren. Gni ribba inn med en blanding av honning og soyasaus. Stek på samme måte som vanlig ribbe.

Trinn 3

Skrell og skjær ingefær og chili i fine strimler og bland det med eddik, sukker og sesamfrø. Bland inn råkosten og la det marinere i ca. 10 minutter. Serveres med ris.