Asiatisk Paella

Tidsbruk 45 minutter
14 ingredienser
171 planlagt
Asiatisk Paella
Legg oppskrift
i handlelapp
Paella betyr "panne" og denne valencianske spesialiteten er for nasjonalrett å regne i Spania. Retten kan varieres i stort smaksmangfold - vår paella legger ut på langtur og serveres med en herlig asiatisk vri.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

500 g
Seifilet frossen Godehav
2 ss
Ingefær
1 stk
Rød chili
1 pakke
Chorizo 70 g Taga
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 boks
Hakkede tomater REMA 1000
3 dl
Middagsris REMA 1000
7 dl
Hønsebuljong
5 ss
Hvitvinseddik
1 ts
Sesamolje
3 fedd
Hvitløk
1 ts
Gurkemeie
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Bland 3/5 av eddiken, sesamolje, finhakket ingefær og chili i en bolle. Skjær fisken i biter og bland det med marinaden, la det marinere i ca. 10 minutter. Stek hakket løk, paprika, hvitløk og gurkemeie. Tilsett ris og strimlet chorizo og bland godt.

Trinn 2

Trinn 2

Ha på resten av eddiken og la den dampe ut. Tilsett buljong, hermetiske tomater, salt og pepper. Kok opp og la det småkoke i ca. 14 minutter. Ta fisken opp av marinaden og fordel den over risen i pannen. Ha på lokk og la det koke videre i ca 5 minutter til fisken er gjennomkokt.

Serveringsforslag

Server med finhakket frisk koriander.