Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk Paella

Oppskrift på Asiatisk Paella

Paella betyr "panne" og denne valencianske spesialiteten er for nasjonalrett å regne i Spania. Retten kan varieres i stort smaksmangfold - vår paella legger ut på langtur og serveres med en herlig asiatisk vri.

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 14 ingredienser
Handlet 156 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

500 g Seifilet frossen Godehav
2 ss Ingefær
1 stk Rød chili
1 pakke Chorizo 70 g Taga
1 stk Løk
1 stk Rød paprika
1 boks Hakkede tomater REMA 1000
3 dl Middagsris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

7 dl Hønsebuljong
5 ss Hvitvinseddik
1 ts Sesamolje
3 fedd Hvitløk
1 ts Gurkemeie
2 ss Olivenolje REMA 1000

Del vår Asiatisk Paella oppskrift


Slik lager du Asiatisk Paella

Trinn 1

Trinn 1

Tin fisken. Bland 3/5 av eddiken, sesamolje, finhakket ingefær og chili i en bolle. Skjær fisken i biter og bland det med marinaden, la det marinere i ca. 10 minutter. Stek hakket løk, paprika, hvitløk og gurkemeie. Tilsett ris og strimlet chorizo og bland godt.

Trinn 2

Trinn 2

Ha på resten av eddiken og la den dampe ut. Tilsett buljong, hermetiske tomater, salt og pepper. Kok opp og la det småkoke i ca. 14 minutter. Ta fisken opp av marinaden og fordel den over risen i pannen. Ha på lokk og la det koke videre i ca 5 minutter til fisken er gjennomkokt.

Serveringsforslag

Server med finhakket frisk koriander.


Dra ned i kalender