Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Asiatisk nudelsalat med lime, chili og ingefær

Tidsbruk 20 minutter
11 ingredienser
281 planlagt
Asiatisk nudelsalat med lime, chili og ingefær
Legg oppskrift
i handlelapp
En lun smakseksplosjon av asiatiske smaker. Veldig godt, veldig enkelt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Nudler

250 g
Eggnudler

Svin

400 g
Strimlet svinebiff
1 ss
Soyasaus
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
10 g
Ingefær
1 ss
Olje til steking

Grønnsaker og nøtter

1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot
50 g
Peanøtter

Press over

1 stk
Lime

Slik gjør du

Trinn 1

Kok nudler etter anvisning på pakken. Ha svinekjøttet i en bolle sammen med soyasaus og finhakket chili, hvitløk og ingefær. La stå i noen minutter.

Trinn 2

Kutt agurk og gulrot i tynne strimler. Grovhakk peanøttene. Varm olje i en wok eller en stekepanne med slippbelegg. Løft svinekjøttet ut av marinaden og la det renne godt av seg. Stek på høy varme til kjøttet får litt farge, vend på bitene underveis så de blir jevnt stekt. Ha resten av marinaden over, og la surre i et par minutter til.

Trinn 3

Anrett i boller – med nudler i bunnen, grønnsakene oppå, og kjøttet på toppen. Drypp over stekesjyen og presset lime, og dryss over hakkede peanøtter. Server!

Serveringsforslag

Server med søt chilisaus og en neve frisk koriander.