Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk nudelsalat med lime, chili og ingefær

Oppskrift på Asiatisk nudelsalat med lime, chili og ingefær

En lun smakseksplosjon av asiatiske smaker. Veldig godt, veldig enkelt.

Tidsbruk 20 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 165 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Grønnsaker og nøtter

50 g Peanøtter
1 stk Agurk
1 stk Gulrot

Nudler

250 g Eggnudler

Press over

1 stk Lime

Svin

1 stk Rød chili
10 g Ingefær
1 ss Soyasaus
400 g Strimlet svinebiff
2 fedd Hvitløk
1 ss Olje til steking

Del vår Asiatisk nudelsalat med lime, chili og ingefær oppskrift


Slik lager du Asiatisk nudelsalat med lime, chili og ingefær

Trinn 1

Kok nudler etter anvisning på pakken. Ha svinekjøttet i en bolle sammen med soyasaus og finhakket chili, hvitløk og ingefær. La stå i noen minutter.

Trinn 2

Kutt agurk og gulrot i tynne strimler. Grovhakk peanøttene. Varm olje i en wok eller en stekepanne med slippbelegg. Løft svinekjøttet ut av marinaden og la det renne godt av seg. Stek på høy varme til kjøttet får litt farge, vend på bitene underveis så de blir jevnt stekt. Ha resten av marinaden over, og la surre i et par minutter til.

Trinn 3

Anrett i boller – med nudler i bunnen, grønnsakene oppå, og kjøttet på toppen. Drypp over stekesjyen og presset lime, og dryss over hakkede peanøtter. Server!

Serveringsforslag

Server med søt chilisaus og en neve frisk koriander.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (69,9g) herav Sukkerarter (7,3g)
Fiber (6,2g)
Protein (44,5g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (69,9g) herav Sukkerarter (7,3g) Fiber (6,2g) Protein (44,5g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender