Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Asiatisk løvbiff med riskaker

Tidsbruk 55 minutter
12 ingredienser
70 planlagt
Asiatisk løvbiff med riskaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Indrefilet for flate! Svinebanket og pannestekt - denne løvbiffen får hard medfart underveis, men smaker fantastisk sammen med det asiainspirerte tilbehøret.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Indrefilet av svin ca 600 g Nordfjord
3 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Rød chili
1 pose
Bladspinat
1 bunt
Vårløk
2 stk
Tomat
1 potte
Koriander
1 stk
Lime
3 dl
Jasminris REMA 1000
2 ts
Karri
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken og avkjøl. Vend inn sammenvispet egg og smak til med salt og halvparten av karrien.

Trinn 2

Trinn 2

Form 4 fine kaker og stek de sprø på begge sider i halvparten av solsikkeoljen i en stekepanne. Legg riskakene over på papir så oljen får renne godt av.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt 8 skiver av indrefileten på tvers og bank dem løvtynne mellom plastfolie. Krydre biffene med karri, finhakket chili, salt og pepper og stek raskt i resten av solsikkeoljen. La dem få hvile.

Trinn 4

Trinn 4

Ha vasket spinat, finstrimlet vårløk og hakkede tomater i samme panne som biffen er stekt i. Vend det sammen og stek til spinaten faller sammen. Smak til med koriander, soyasaus og lime. Server løvbiffen med riskakene og grønnsaksblandingen.