Asiatisk løvbiff med riskaker

Tidsbruk 55 minutter
12 ingredienser
70 planlagt
Asiatisk løvbiff med riskaker
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Indrefilet for flate! Svinebanket og pannestekt - denne løvbiffen får hard medfart underveis, men smaker fantastisk sammen med det asiainspirerte tilbehøret.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Indrefilet av svin ca 600 g Nordfjord
3 stk
Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk
Rød chili
1 pose
Bladspinat
1 bunt
Vårløk
2 stk
Tomat
1 potte
Koriander
1 stk
Lime
3 dl
Jasminris REMA 1000
2 ts
Karri
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken og avkjøl. Vend inn sammenvispet egg og smak til med salt og halvparten av karrien.

Trinn 2

Trinn 2

Form 4 fine kaker og stek de sprø på begge sider i halvparten av solsikkeoljen i en stekepanne. Legg riskakene over på papir så oljen får renne godt av.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt 8 skiver av indrefileten på tvers og bank dem løvtynne mellom plastfolie. Krydre biffene med karri, finhakket chili, salt og pepper og stek raskt i resten av solsikkeoljen. La dem få hvile.

Trinn 4

Trinn 4

Ha vasket spinat, finstrimlet vårløk og hakkede tomater i samme panne som biffen er stekt i. Vend det sammen og stek til spinaten faller sammen. Smak til med koriander, soyasaus og lime. Server løvbiffen med riskakene og grønnsaksblandingen.