Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk løvbiff med riskaker
Fri for melk

Oppskrift på Asiatisk løvbiff med riskaker

Indrefilet for flate! Svinebanket og pannestekt - denne løvbiffen får hard medfart underveis, men smaker fantastisk sammen med det asiainspirerte tilbehøret.

Tidsbruk 55 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 65 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Indrefilet av svin ca 600 g Nordfjord
3 stk Egg frittgående M/L, Solvinge
1 stk Rød chili
1 pose Bladspinat
1 bunt Vårløk
2 stk Tomat
1 potte Koriander
1 stk Lime
3 dl Jasminris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ts Karri
2 ss Solsikkeolje REMA 1000
4 ss Soyasaus Kikkoman

Del vår Asiatisk løvbiff med riskaker oppskrift


Slik lager du Asiatisk løvbiff med riskaker

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken og avkjøl. Vend inn sammenvispet egg og smak til med salt og halvparten av karrien.

Trinn 2

Trinn 2

Form 4 fine kaker og stek de sprø på begge sider i halvparten av solsikkeoljen i en stekepanne. Legg riskakene over på papir så oljen får renne godt av.

Trinn 3

Trinn 3

Kutt 8 skiver av indrefileten på tvers og bank dem løvtynne mellom plastfolie. Krydre biffene med karri, finhakket chili, salt og pepper og stek raskt i resten av solsikkeoljen. La dem få hvile.

Trinn 4

Trinn 4

Ha vasket spinat, finstrimlet vårløk og hakkede tomater i samme panne som biffen er stekt i. Vend det sammen og stek til spinaten faller sammen. Smak til med koriander, soyasaus og lime. Server løvbiffen med riskakene og grønnsaksblandingen.


Dra ned i kalender