Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk kyllingsuppe
Fri for melk

Oppskrift på Asiatisk kyllingsuppe

Små kylling-kjøttboller er superlett å lage! Finn frem teskjeer og la hele familien delta i matlagingen.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 682 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Kyllingkjøttdeig 600 g Solvinge
1 boks Kokosmelk REMA 1000
1 pose Asiatisk wok REMA 1000
1 stk Rød chili
1 stk Lime
1 dl Middagsris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

5 dl Hønsebuljong
2 klype Kajennepepper

Del vår Asiatisk kyllingsuppe oppskrift


Slik lager du Asiatisk kyllingsuppe

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp kokosmelk sammen med hønsebuljong.

Trinn 2

Trinn 2

Bland kyllingfarsen med 1/2 teskje salt per 600g kjøttdeig og litt kajennepepper. Lag små kyllingboller med en teskje, kok det opp i suppen og la det trekke i ca. 5 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i wokgrønnsaker og finhakket chili og kok opp. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Bland inn kokt ris og server.

Serveringsforslag

Tilsett 1 ss finhakket ingefær i kokosmelken. Dryss gjerne over litt frisk koriander.


Dra ned i kalender