Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Asiatisk kyllingsuppe

Tidsbruk 25 minutter
8 ingredienser
648 planlagt
Asiatisk kyllingsuppe
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Små kylling-kjøttboller er superlett å lage! Finn frem teskjeer og la hele familien delta i matlagingen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingkjøttdeig 600 g Solvinge
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 pose
Asiatisk wok REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 dl
Middagsris REMA 1000
5 dl
Hønsebuljong
2 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp kokosmelk sammen med hønsebuljong.

Trinn 2

Trinn 2

Bland kyllingfarsen med 1/2 teskje salt per 600g kjøttdeig og litt kajennepepper. Lag små kyllingboller med en teskje, kok det opp i suppen og la det trekke i ca. 5 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i wokgrønnsaker og finhakket chili og kok opp. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Bland inn kokt ris og server.

Serveringsforslag

Tilsett 1 ss finhakket ingefær i kokosmelken. Dryss gjerne over litt frisk koriander.