Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Asiatisk kyllingsuppe

Tidsbruk 25 Minutter
8 Ingredienser
639 Planlagt
Asiatisk kyllingsuppe
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Små kylling-kjøttboller er superlett å lage! Finn frem teskjeer og la hele familien delta i matlagingen.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kyllingkjøttdeig 600 g Solvinge
1 boks
Kokosmelk REMA 1000
1 pose
Asiatisk wok REMA 1000
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 dl
Middagsris REMA 1000
5 dl
Hønsebuljong
2 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok opp kokosmelk sammen med hønsebuljong.

Trinn 2

Trinn 2

Bland kyllingfarsen med 1/2 teskje salt per 600g kjøttdeig og litt kajennepepper. Lag små kyllingboller med en teskje, kok det opp i suppen og la det trekke i ca. 5 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Ha i wokgrønnsaker og finhakket chili og kok opp. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Bland inn kokt ris og server.

Serveringsforslag

Tilsett 1 ss finhakket ingefær i kokosmelken. Dryss gjerne over litt frisk koriander.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender