Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asiatisk hot pot

Oppskrift på Asiatisk hot pot

Hot Pot er en eldgammel kinesisk tilberedingsteknikk; prøv denne varianten med milde asiatiske smaker.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 17 ingredienser
Handlet 654 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Hot Pot

0,5 ts Karripulver
1 boks Kikerter
1 boks Kokosmelk
1 boks Hakkede tomater
0,5 ts Spisskummen
0,5 ts Kanel
1 terning Grønnsaksbuljong
1 klype Salt
1 klype Nykvernet pepper
1 ts Paprikapulver

Kjøttdeig

2 stk Gulrøtter
400 g Kjøttdeig av kylling og kalkun
1 stk Squash
2 fedd Hvitløk
1 stk Løk
2 ss Olje

Ris

3 dl Jasminris

Del vår Asiatisk hot pot oppskrift


Slik lager du Asiatisk hot pot

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Del squash og gulrøtter i biter.

Trinn 3

Ha olje i en varm gryte og tilsett løk og hvitløk. Stek til løken er myk og blank. Ha i squash og gulrøtter. Tilsett kjøttdeig, del opp og bland inn. Stek på høy varme til kjøttdeigen har fått litt farge.

Trinn 4

Ha i hermetiske tomater, kokosmelk, buljongterning og krydder. La gryten småkoke i 10 minutter. Ha i kikerter mot slutten av koketiden.

Trinn 5

Smak til med salt og pepper. Server!

Det lille ekstra

Server gjerne med frisk koriander. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.

Sunnhetsveilederen ™

Karbohydrater (104g) herav Sukkerarter (14,9g)
Fiber (12,8g)
Protein (45,4g)

Verdier er angitt pr. voksen person.

Se utfyllende informasjon

  • Karbohydrater (104g) herav Sukkerarter (14,9g) Fiber (12,8g) Protein (45,4g)

Verdiene som er oppgitt i Sunnhetsveilederen ™ gjelder ved publisering. Vi tar forbehold om at det kan oppstå avvik fra de oppgitte verdiene dersom leverandører endrer ingrediensenes vekt eller innhold. Les mer om Sunnhetsveilederen™ her.


Dra ned i kalender