Asiatisk grillribbe Kakuni med ananaschutney

15 ingredienser
300 planlagt
Asiatisk grillribbe Kakuni med ananaschutney
Legg oppskrift
i handlelapp
Kakuni grillribbe med ananaschutney! Mørt kjøtt med nydelig søt soyasaus-smak. Chutneyen passer godt til svin, men prøv den også til grillet fisk og skalldyr.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Kakuni Pork Ribs
1 boks
Teryaki Sauce
2 stk
Rødløk
3 stk
Vårløk
1 pose
Sukkererter
3 ss
Olivenolje

Ananaschutney

1 stk
Ananas
1 stk
Paprika
1 stk
Chili
2 ss
Koriander
0.5 stk
Løk
2 ts
Ingefær
2 ss
Hoisin Sauce
1 ts
Korianderfrø eller pulver
3 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Finhakk ananas, paprika, løk, chili, ingefær og koriander, både stilk og blader. Bland alt godt sammen i en bolle. Bland inn knuste korianderfrø eller malt koriander og solsikkeolje. Smak og juster eventuelt med mer hoisin eller olje.

Trinn 2

Grill Kakuni Pork Ribs på direkte varme for å få en fin grillfarge på begge sider. Flytt så stykkene til indirekte varme, pensle dem med Teriyaki Sauce, legg på lokk og grill videre i 3-5 minutter til de er ferdige. Ha kjøttstykkene på en skjærefjøl og skjær hver ribbestykke i 3-4 biter.

Trinn 3

Skjær rødløk i skiver og vårløk i 2 cm biter. Legg løk, vårløk og sukkererter i en aluform. Krydre med salt og pepper, tilsett olivenolje. Bland og sett formen på indirekte varme på grillen. Ha på lokk, og la stå i 15 minutter før de serveres

Kakuni Grilribbe

Kakuni Grilribbe

Nordfjord