Asiatisk barbecuesaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Asiatisk barbecuesaus

5.0 i snitt
Asiatisk barbecuesaus
Smakfull barbecuesaus hvis du ønsker er asiatisk vri på grillmaten!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 skive
Finhakket bacon
1 stk
Finhakket sjalottløk
1 fedd
Finhakket hvitløk
3 ss
Soyasaus
1 ss
Riseddik
1 ss
Hoisinsaus
0.3
Ketchup
2 ss
Honning
2 ss
Aprikossyltetøy
1 ts
Revet ingefær
1.5 ts
Chilisaus
2 ss
Brunt sukker

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm en panne til middels varme. Ha baconet og surr det sakte i 4-5 minutter slik at fettet smelter. Fjerne selve baconet og la fettet være igjen i pannen.

  2. Trinn 2

    Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og surr det i 2-3 minutter, til det begynner å få farge. Hell i soyasaus og eddik. La blandingen koke opp og rør for få med alle smakene fra bunnen av pannen.

  3. Trinn 3

    Tilsett hoisin sauce og ketchup og fortsett med å røre slik at alt blir godt blandet. Surr et par minutter og rør inn honning, aprikossyltetøy og brunt sukker – én ss av gangen. La surre et par minutter og tilsett så revet ingefær. Bland godt og la småkoke enda et par minutter.

  4. Trinn 4

    Rør inn chilisausen og la sausen tilslutt småkoke i 8-10 minutter.