Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Asian Style Short ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
161 planlagt
Asian Style Short ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander
Legg oppskrift
i handlelapp
En av årets store grillnyheter er kun tilgjengelig i en begrenset periode. Så her gjelder det å slå til når du finner kjøttet i butikken. Server med ris og grillgrønnsaker.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

1,5 dl
Middagsris
0,8 bunt
Koriander
0,8 stk
Lime
0,8 ts
Salt

Short Ribs

600 g
Asian Style Short Ribs

Grillgrønnsaker

225 g
Grillgrønnsaker
1,5 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris i lettsaltet vann til den er myk. Vend inn hakket koriander og smak til med limesaft og salt.

Trinn 2

Ta Asian Style Short Ribd ut av posen og legg på indirekte varme på grillen. Ta ned lokket og la kjøttet ligge i ca. 20 minutter til det er gjennomvarmt. Flytt så kjøttet til direkte varme for å gi det litt grillfarge. Legg til slutt kjøttet i en form og pensle det med vedlagt glasur og la det hvile i ca. 5 minutter. Server resten av glasuren ved siden av.

Trinn 3

Grill grønnsakene i aluminiumsformen. Riv av bladene på urten og bland de med grønnsakene. Ha over olivenolje, salt og pepper og bland alt. Dekk formen med aluminiumsfolie eller bruk lokk på grillen. Grilles i ca. 15 minutter.

Trinn 4

Server Asian Style Short Ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander.