Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asian Style Short ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander

Oppskrift på Asian Style Short ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander

En av årets store grillnyheter er kun tilgjengelig i en begrenset periode. Så her gjelder det å slå til når du finner kjøttet i butikken. Server med ris og grillgrønnsaker.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 161 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Grillgrønnsaker

0,8 klype Pepper
0,8 klype Salt
225 g Grillgrønnsaker
1,5 ss Olivenolje

Ris

0,8 bunt Koriander
0,8 stk Lime
1,5 dl Middagsris
0,8 ts Salt

Short Ribs

600 g Asian Style Short Ribs

Del vår Asian Style Short ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander oppskrift


Slik lager du Asian Style Short ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander

Trinn 1

Kok ris i lettsaltet vann til den er myk. Vend inn hakket koriander og smak til med limesaft og salt.

Trinn 2

Ta Asian Style Short Ribd ut av posen og legg på indirekte varme på grillen. Ta ned lokket og la kjøttet ligge i ca. 20 minutter til det er gjennomvarmt. Flytt så kjøttet til direkte varme for å gi det litt grillfarge. Legg til slutt kjøttet i en form og pensle det med vedlagt glasur og la det hvile i ca. 5 minutter. Server resten av glasuren ved siden av.

Trinn 3

Grill grønnsakene i aluminiumsformen. Riv av bladene på urten og bland de med grønnsakene. Ha over olivenolje, salt og pepper og bland alt. Dekk formen med aluminiumsfolie eller bruk lokk på grillen. Grilles i ca. 15 minutter.

Trinn 4

Server Asian Style Short Ribs med grillgrønnsaker, ris med limesaft og frisk koriander.


Dra ned i kalender