Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Asian Steak Salad

17 ingredienser
92 planlagt
Asian Steak Salad
Klikk og dra
til kalenderen
Skiver av grillet ytrefilet topper deilige asiatiske smaker og gjør dette til en middagssalat utenom det vanlige.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ytrefilet

200 g
Storfe ytrefilet
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Salat

1 stk
Hjertesalat
1 pose
Babyspinat
0,5 stk
Agurk
2 stang
Vårløk
0,5 stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
10 g
Fersk ingefær
6 kvist
Frisk koriander
1 ss
Sesamfrø

Dressing

1 stk
Rød chili
4 ss
Soyasaus
4 ss
Presset limesaft
3 ss
Brunt sukker
1 ss
Fiskesaus

Slik gjør du

Trinn 1

Gni kjøttet inn med salt og nykvernet sort pepper. Svi av kjøttet på direkte varme slik at du får en fin farge på overflaten. Flytt så kjøttet over på indirekte varme, legg på lokket og grill videre til kjøttet er ferdig. Dette vil ta ca. 20-30 minutter. Bruk gjerne steketermometer. Kjernetemperatur mellom 55°C og 60°C for medium stekt, rundt 50°C for “rå” og rundt 70°C for godt stekt. Det er viktig å la kjøttet hvile etterpå, minimum 6-8 minutter, da beholder kjøttet saftigheten.

Trinn 2

Riv hjertesalaten, kutt agurk i skiver, vårløk i tynne ringer og rødløk i strimler. Høvle gulrot og riv ingefær. Bland forsiktig ingrediensene i en bolle sammen med hakket koriander og sesamfrø.

Trinn 3

Skjær biffen i tynne skiver og legg over salaten. Hell dressingen over kjøttet og server.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender