Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Asian barbecuesaus

Oppskrift på Asian barbecuesaus

Smakfull barbecuesaus hvis du ønsker er asiatisk vri på grillmaten!

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 3 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Saus

1 fedd Finhakket hvitløk
1 stk Finhakket sjalottløk
3 ss Soyasaus
1 ss Riseddik
1 skive Finhakket bacon
1 ss Hoisinsaus
0,3 kopp Ketchup
2 ss Honning
2 ss Aprikossyltetøy
1 ts Revet ingefær
1,5 ts Chilisaus
2 ss Brunt sukker

Del vår Asian barbecuesaus oppskrift


Slik lager du Asian barbecuesaus

Trinn 1

Varm en panne til middels varme. Ha baconet og surr det sakte i 4-5 minutter slik at fettet smelter. Fjerne selve baconet og la fettet være igjen i pannen.

Trinn 2

Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og surr det i 2-3 minutter, til det begynner å få farge. Hell i soyasaus og eddik. La blandingen koke opp og rør for få med alle smakene fra bunnen av pannen.

Trinn 3

Tilsett hoisin sauce og ketchup og fortsett med å røre slik at alt blir godt blandet. Surr et par minutter og rør inn honning, aprikossyltetøy og brunt sukker – én ss av gangen. La surre et par minutter og tilsett så revet ingefær. Bland godt og la småkoke enda et par minutter.

Trinn 4

Rør inn chilisausen og la sausen tilslutt småkoke i 8-10 minutter.



Passer godt til



Dra ned i kalender