Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Asian barbecuesaus

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
3 planlagt
Asian barbecuesaus
Klikk og dra
til kalenderen
Smakfull barbecuesaus hvis du ønsker er asiatisk vri på grillmaten!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 skive
Finhakket bacon
1 stk
Finhakket sjalottløk
1 fedd
Finhakket hvitløk
3 ss
Soyasaus
1 ss
Riseddik
1 ss
Hoisinsaus
0,3 kopp
Ketchup
2 ss
Honning
2 ss
Aprikossyltetøy
1 ts
Revet ingefær
1,5 ts
Chilisaus
2 ss
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en panne til middels varme. Ha baconet og surr det sakte i 4-5 minutter slik at fettet smelter. Fjerne selve baconet og la fettet være igjen i pannen.

Trinn 2

Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og surr det i 2-3 minutter, til det begynner å få farge. Hell i soyasaus og eddik. La blandingen koke opp og rør for få med alle smakene fra bunnen av pannen.

Trinn 3

Tilsett hoisin sauce og ketchup og fortsett med å røre slik at alt blir godt blandet. Surr et par minutter og rør inn honning, aprikossyltetøy og brunt sukker – én ss av gangen. La surre et par minutter og tilsett så revet ingefær. Bland godt og la småkoke enda et par minutter.

Trinn 4

Rør inn chilisausen og la sausen tilslutt småkoke i 8-10 minutter.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Passer godt til
Dra ned i kalender