Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Asian barbecuesaus

Tidsbruk 40 minutter
12 ingredienser
3 planlagt
Asian barbecuesaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Smakfull barbecuesaus hvis du ønsker er asiatisk vri på grillmaten!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 skive
Finhakket bacon
1 stk
Finhakket sjalottløk
1 fedd
Finhakket hvitløk
3 ss
Soyasaus
1 ss
Riseddik
1 ss
Hoisinsaus
0,3 kopp
Ketchup
2 ss
Honning
2 ss
Aprikossyltetøy
1 ts
Revet ingefær
1,5 ts
Chilisaus
2 ss
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Varm en panne til middels varme. Ha baconet og surr det sakte i 4-5 minutter slik at fettet smelter. Fjerne selve baconet og la fettet være igjen i pannen.

Trinn 2

Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og surr det i 2-3 minutter, til det begynner å få farge. Hell i soyasaus og eddik. La blandingen koke opp og rør for få med alle smakene fra bunnen av pannen.

Trinn 3

Tilsett hoisin sauce og ketchup og fortsett med å røre slik at alt blir godt blandet. Surr et par minutter og rør inn honning, aprikossyltetøy og brunt sukker – én ss av gangen. La surre et par minutter og tilsett så revet ingefær. Bland godt og la småkoke enda et par minutter.

Trinn 4

Rør inn chilisausen og la sausen tilslutt småkoke i 8-10 minutter.

Passer godt til