Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Appelsinsuppe med cottage cheese-krem

Oppskrift på Appelsinsuppe med cottage cheese-krem

Denne kalde dessertsuppen med cottage cheese-krem smaker forfriskende og er en ny måte å spise påskeappelsiner på.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 24 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Appelsinsuppe

75 g Sukker
1,5 stk Gelatin
1,5 stk Appelsiner
0,8 dl Vann
0,8 stk Vaniljestang
3,8 dl Appelsinjuice

Cottage cheese-krem

0,8 dl Fløte
3 ss Kremost, Philadelphia
75 g Cottage cheese
22,5 g Melis

Garnityr

0,8 ss Finhakket mynte

Del vår Appelsinsuppe med cottage cheese-krem oppskrift


Slik lager du Appelsinsuppe med cottage cheese-krem

Trinn 1

Splitt vaniljestangen og skrap ut vaniljefrøene. Kok opp vann, sukker og hele vaniljestangen. Trekk til side og rør inn oppbløtt gelatin. Sil og rør inn appelsinsaften, fjern vaniljestangen og avkjøl suppen.

Trinn 2

Skjær skallet av appelsinen – pass på at alt det hvite følger med. Skjær ut filetene og del disse i 4. Vend appelsinbitene inn i suppen ved servering.

Trinn 3

Pisk sammen kremost, fløte og melis til en fast krem. Vend inn cottage cheese og server kremen i appelsinsuppen. Topp med finhakket frisk mynte.


Dra ned i kalender