Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Appelsincarpaccio

Oppskrift på Appelsincarpaccio

Carpaccio er navnet på en klassisk italiensk forrett, men er også blitt et begrep for retter som består av tynne skiver. Her har du dessertvarianten av carpaccio med appelsin i hovedrollen.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 4 ingredienser
Handlet 78 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Appelsin

1,5 stk Appelsin

Myntesukker

2,3 kvist Mynte
1,5 ss Sukker

Topp med

3 ss Yoghurt Naturell

Del vår Appelsincarpaccio oppskrift


Slik lager du Appelsincarpaccio

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr. Sett ovnen på varmluft, 50 -70°C.

Tips og råd: "Mise en place"
Trinn 2

Trinn 2

Knus mynte og sukker sammen i en hurtighakke eller morter.

Trinn 3

Trinn 3

Legg det ut på bakepapir for å tørke lett i ovnen 30 min.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær av skallet på appelsinen slik at det hvite er helt borte.

Trinn 5

Trinn 5

Skjær 3 mm tykke skiver og legg dem flatt utover en tallerken som carpaccio. Dryss på med myntesukker og legg på dotter av yoghurt naturell ved servering.

Serveringsforslag

Myntesukker kan oppbevares i tett glass i kjøleskapet dersom du har noe til overs.


Dra ned i kalender