Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Appelsincarpaccio

Tidsbruk 40 minutter
4 ingredienser
89 planlagt
Appelsincarpaccio
Legg oppskrift
i handlelapp
Carpaccio er navnet på en klassisk italiensk forrett, men er også blitt et begrep for retter som består av tynne skiver. Her har du dessertvarianten av carpaccio med appelsin i hovedrollen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Myntesukker

2,3 kvist
Mynte
1,5 ss
Sukker

Appelsin

1,5 stk
Appelsin

Topp med

3 ss
Yoghurt Naturell

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr. Sett ovnen på varmluft, 50 -70°C.

Trinn 2

Trinn 2

Knus mynte og sukker sammen i en hurtighakke eller morter.

Trinn 3

Trinn 3

Legg det ut på bakepapir for å tørke lett i ovnen 30 min.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær av skallet på appelsinen slik at det hvite er helt borte.

Trinn 5

Trinn 5

Skjær 3 mm tykke skiver og legg dem flatt utover en tallerken som carpaccio. Dryss på med myntesukker og legg på dotter av yoghurt naturell ved servering.

Serveringsforslag

Myntesukker kan oppbevares i tett glass i kjøleskapet dersom du har noe til overs.