Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Appelsincarpaccio

Tidsbruk 40 minutter
4 ingredienser
78 planlagt
Appelsincarpaccio
Klikk og dra
til kalenderen
Carpaccio er navnet på en klassisk italiensk forrett, men er også blitt et begrep for retter som består av tynne skiver. Her har du dessertvarianten av carpaccio med appelsin i hovedrollen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Myntesukker

2,3 kvist
Mynte
1,5 ss
Sukker

Appelsin

1,5 stk
Appelsin

Topp med

3 ss
Yoghurt Naturell

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr. Sett ovnen på varmluft, 50 -70°C.

Trinn 2

Trinn 2

Knus mynte og sukker sammen i en hurtighakke eller morter.

Trinn 3

Trinn 3

Legg det ut på bakepapir for å tørke lett i ovnen 30 min.

Trinn 4

Trinn 4

Skjær av skallet på appelsinen slik at det hvite er helt borte.

Trinn 5

Trinn 5

Skjær 3 mm tykke skiver og legg dem flatt utover en tallerken som carpaccio. Dryss på med myntesukker og legg på dotter av yoghurt naturell ved servering.

Serveringsforslag

Myntesukker kan oppbevares i tett glass i kjøleskapet dersom du har noe til overs.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender